شرکت زیمنس بعنوان یکی از تولیدکنندگان تجهیزات برقی صنعتی انواع مختلفی از درایوهای کنترل موتور را به بازار عرضه کرده است.
صنایع پیشرفته مانند دستگاه جوشکاری، کارخانههای صنعتی مزارع کشاورزی و… از اینورتر سه فاز زیمنس استفاده میکنند.
عوامل زیادی روی تعیین قیمت اینورتر زیمنس دخیل است. طبیعی است که هر چه اینورتر پیشرفتهتر باشد، قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت.
در صورت نیاز به داشتن اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات و جزئیات فنی درایو زیمنس می توانید از کاتالوگ اینورتر زیمنس استفاده کتید.
برای غلبه بر این چالش ها می توان از سافت استارتر استفاده کرد.
این موتورها در بسیاری از ماشینآلات صنعتی و خطوط تولیدی کوچک برای کنترل سرعت و بهینهسازی عملکرد استفاده میشوند.
در این بخش، به بررسی مزایا و معایب برخی از سریهای پرکاربرد اینورترهای زیمنس میپردازیم:
با تنظیم فرکانس و ولتاژ خروجی، اینورتر میتواند تنظیم و کنترل موتورها را نیز انجام دهد، این ویژگی در اتوماسیون صنعتی بسیار کاربردی است. به همین دلیل اینورتر زیمنس برای کنترل موتورها و سیستمهای الکتریکی صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
استفاده از الکتروموتور بدون اتصال آن به اینورتر عمدتا موجب می شود تا هنگام راه اندازی الکتروموتور، موتور همه ولتاژ شبکه خود را تجزیه کند.
علاوه بر این از پروتکل های خرید اینورتر زیمنس ارتباطی جدید و پیشرفته پشتیبانی می کنند. پروتکل های متنوع ادغام درایو با سیستم های جدید اتوماسیون صنعتی را امکانپذیر می کند.
اما با گذر زمان، گسترش فعالیتهای خود را به بخشهای مختلف صنعتی از جمله الکترونیک، تجهیزات اتوماسیون صنعتی، انرژی، حمل و نقل، بهداشت و درمان، ارتباطات و زیرساختهای شهری گسترش داد.
این درایو را می توان به صورت مستقل و همچنین در ترکیب با سیستم های اتوماسیون استفاده کرد.
میکرومستر نسل قدیم درایوهای زیمنس است و در بسیاری از صنایع هنوز با قدرت به کار خود ادامه می دهند.
دسته بندی ها پی ال سی اچ ام ای اینورتر سروو موتور